Barn,Löshår,Relationer och favoritmat - Jag svarar

Innehåller affiliate-länkar

När kommer en housetour?

Jag har spelat in den denna veckan faktiskt och den kommer laddas upp nästa vecka!!!

Hur redigerar du dina bilder du lägger ut på instagram?

Jag gör väldigt lite, för att ta en bra bild, krävs bra ljus och det går jag lite efter. Jag försöker inte ens fota bilder ute om det är dåligt ljus. Har jag ett bra ljus gör jag nästan ingenting. Mina svartvita bilder redigerar jag i appen KUNI annars fixar jag bara vissa färger, touchar lite (suddar bort fläckar, damm, hundhår på kläder haha) i appen Facetune! Sist men inte minst så justerar jag skärpan och skuggor i Instagram!

Hur många bilder tar du innan du blir nöjd?

Olika! Ibland 15 st ibland 300 st. Man har sina dagar hehe. Har 70K bilder i min telefon så jag BÖR rensa noggrannare efter varje gång jag fotat mig/något.

Har du några tips för att bli "lugn i själen" du verkar vara rätt bra på sånt!

Yoga, sov, omge dig med folk du får energi av, ta tag i saker istället för att skjuta på jobbiga/tråkiga saker. Det är verkligen något som gör mig lugn, när jag checkar av saker!

Har du löshår? Har du tips på vad man ska ha i sånna fall?

Jag tog ut mitt Hairtalk i december och har inte satt i det sedan dess, om ni skulle skaffa löshår så kör Hairtalk. Det är typ det enda som ser riktigt bra ut!

Tycker du också att det är en hets med gravid/barnbilder på instagram? Hur känner du inför barn? Vill ni ha barn?

Ja det tycker jag, jag kan verkligen tycka att det är tråkigt att följa någon som innan inte vart en "mammabloggare" men som helt plötsligt BARA lägger ut bilder på sin mage/bebis (och verkligen SURFAR på den vågen på sociala medier). Det blir liksom ointressant. 2 profiler som jag fortfarande tycker håller sitt game uppe och som fortfarande inspirerar mig trotts bebis/graviditeter är Lovisa Wallin, Maja Lindelöf. Säker jätteenkelt för mig att säga nu när jag inte har barn, folk stör sig säkert på alla mina bilder/stories på meja haha.

Jag tänker otroligt mycket på barn och har gjort det senaste halvåret, nu finns det typ inget jag/vi längtar efter mer än barn, trotts att jag fyller 22 och är ganska ung för att gå i dem tankarna. Jag antar väl att det kan bero på att jag har checkat av mycket jag hade velat checka av innan barn så som stabil partner(X) god ekonomi (X) bra bostadsrätt med ett extra rum (X) så det enda som fattas är ju en ring ( ) och ett bröllop ( ) haha. Men barn får vänta ett tag till, varken jag eller C är redo för något så stort och väljer att prioritera karriär i iallafall 2-3 år till. Och om/ när det väl sker är det viktigt för mig att hålla det hemligt från sociala medier så länge det går faktiskt. Långt svar men nu vet ni!

Tycker du att det är lika roligt att hålla på med youtube som du trodde innan du började?

Bra fråga! Ja eller asså jag har ju problem med min prestationsångest och tycker inte att nått är bra haha. Men kul är det, älskar att få göra videoformat!

Vilka produkter använder du till håret?

SEBASTIAN schampoo och balsam och alltid denna leave-in produkten efter tvätt, därefter brukar jag köra Olaplex hårolja och det är typ det. Så länge jag inte stylar det då tar jag i lite gud vet vad.

Vad gör du en dag då du verkligen bara vill slappa?

Har jag möjligheten att slappa (antar att det gäller veckodagarna) så kan jag göra det, men då jobbar jag hela lördag eller söndag den veckan. När jag verkligen vill slappa en dag brukar jag gå upp extra tidigt för att jobba och beta av dagens to-do så jag har hela eftermiddagen och kvällen ledig att slappa. Då gäller mjukiskläder, tacos, ansiktsmask osv.

Favoritmat, favoritserie och bästa högtid?

Men gud vad svårt, typ Melanzane just nu. Favoritserie är Vår Tid Är nu och bästa högtid är nog typ... påsken? Längtar iallafall efter påsken nu!

Hur länge har du och Carl vart tillsammans och vad är det bästa med eran relation?

Vi började dejta för 2,5 år sedan men blev "officiella" för 2 år sedan. Oj, det bästa är nog att jag vet alltid vart jag har honom, oavsett sämre perioder och tråkigare dagar finns det ändå inget som får mig att känna mig så trygg som han.

Bästa tips för att få ihop en bra outfit?

Comfort is key. Jag känner mig skitful när jag är obekväm och känslan styr typ allt enligt mig. Kör på dina basic favoriter och spexa till det med härliga accessoarer, hår och smink! "Mycket" outfit = Lite smink, hår osv. "Lite" outfit = mer hår, smycken och smink. Är ni med mig?

Gillar