Barca daaaay 2.

Innehåller affiliate-länkar

Heejjjjhåååå på er! Ligger i sängen efter en lång dag, Stina (min syster) ligger och kollar youtube och jag sitter med datorn i högsta hugg. Det är ju så sjukt mycket roligare att jobba härifrån, inspirationen är på topp. Vi har denna dagen shoppat, käkat och strosat igenom Barcelona. Men mer om det imorrn! Nu ska ni få se min gårdag:

Vi startade dagen med frukost och sedan häng på takterassen, jag jobbade på datorn och Stina pluggade tills vi fick nog och beställde upp en kanna cava-sangria 😜

Hade på mig min favvokjol som finns HÄR

Därefter var det dags för lunch och vi käkade på det omtalade "brunch and cake" och satan vad gott det var, jag käkade avocadosmörgås med halloumi och sedan ett Banana-bread till dessert. Väl värt att besöka det stället om ni åker till Barca!

Gårdagens look, fått supermånga frågor om man kan ha toffs när man har hairtalk och JA det är inga problem.

Snyggesyrran igår! Had to take a snapshot!

Vi hamnade återigen på Plaza Reial, det är så truistigt men ändå så mysigt att sitta där!

Därefter svirade vi om hemma för att käka middag, och det gjorde vi på stället "El national" som är som en stor food-court med massa olika restauranger. Vi käkade på en vanlig tapas som var såååå gott. Jag har fått dille på patatas bravas.

Vi bad ett par ta kort på oss, riktigt turistigt.

Ingången till el national!

Gott gott!

Jag gör Pan con tomate, svingatt men man brukar få det färdigt, här fick man göra det själv! Kul grej!

Servitörerna gick runt med brickor med tapas som dem skrek ut vad det var så fick man räcka upp handen om man ville ha! Roligt koncept faktiskt.

Därefter gick vi hem och däckade, man blir så trött av att gå runt i storstäder? Iallafall jag. Nu har syrran somnat och jag tänkte nog också ta en nap innan middag ikväll! See you tomorrow bloggisar! Köss

Gillar