Back to work

Tillbaka från värmen, tillbaka till jobbet.

Kom precis in efter en KALL morgonpromenad med Meja, har kokat lite gröt och sitter nu framför datorn! Vi har ju inte hörts sedan Grancan kom jag på och tänkte ge er en liten update på mina senaste dagar.

Kom ju hem i torsdagsnatt, sov hos mamma och pappa då jag ville träffa Meja (C blev ju överraskad och stannade på gracan med killarna, därav fick Meja vara kvar hos mina föräldrar i helgen då jag planerat jobb) och jobbade hela helgen, till och med igår söndag. Så har inte så mycket skoj att berätta för er. Men kommande vecka är mycket roligare, är taggad på denna vecka!

Lite av det som händer i veckan:

Idag, måndag: Jobba på cafét till stängning därefter hem till C och Meja och antagligen prata inredning/snickeri (vi har en kille som ska hem och kolla på lite snickar jobb i lägenheten idag så ska bli kul och se vad planen blir) Vi får matleverenas idag så ska nog göra någon god hälsosam middag också!

Tisdag: Är ledig från jobb och ska äta frukost/lunch med Elsa, saknat henne, inte setts på ett tag! Därefter blir det nog ut i skogen med Meja (och C om jag får med honom). Måste också planera lite jobb framöver osv så det går min tisdag till! Är också så jävla inspirerad nu och då gäller det att smida medans järnet är varmt, så mycket "blogg-jobb".

Onsdag: STÄDA OCH TVÄTTA (herregud får ångest av tanken) men måste verkligen 😭 Och sedan jobba på Cafét!

Torsdag: Först jobba lunchpass därefter P-FEST! Med mitt bästa gäng från GTS (+ allas respektive förutom jag då C ska till åre, får ha han på FaceTime), vi ska först bubbla på jobbet och sedan gå på dinnershow på the concept! Är supertaggad, hört så mycket bra om dem eventsen. Har till och med tagit ledigt dagen efter (eftersom jag mår så dåligt dagen efter alkohol oavsett om jag druckit mycket eller lite). Kommer nog ta med mig kameran!

Fredag: Är som sagt ledig på dagen, därefter blir det jobba några timmar på kvällen. Annars, inga planer!

Nu måste jag hoppa in i duschen. tiden springer alltid iväg framför datorn? Skit också.

Ha en fin måndag hörni!

Saknar redan ljuset på grancan.....

Gillar