Back in B, mitt första styling-jobb och en lifeupdate

Hej på er, tiden bara rassalar förbi. Saknar att blogga kontinuerligt men tiden har inte funnits alls på senaste tiden. Har haft ett stort superroligt projekt som tagit mycket tid, där jag fått vara med både bakom och framför kameran. Fått göra mitt första riktiga stylingjobb, en vårkampanj för en galleria (arkaden) här i Göteborg. Inser hur mycket jag älskar mitt jobb när jag får göra jobb som detta. Kan verkligen inte vänta på att få visa er resultatet.

Hår och smink, moi!

Dessa bilder är fotade inne i gallerians inredningsbutik, är verkligen så spänd på resultatet!!

Vi ser mycket volym i vår, i form av blusar och klänningar, är tokkär i denna skönhet från Stylein, bälte och bootsen är ifrån Mango.

Jag lever ju och dör för varma färger, höstfärger trotts att det är vår. Tanken med fotograferingen och stylingen var att det skulle va vår men "made by Sanna" därav var det så kul att få jobba in segment av mina favoriter från min garderob (pärlväskan i trä) och det som är nytt i butik. Vill verkligen jobba mer med liknande projekt framöver!

Har trotts corona-krisen sjukt mycket jobb just nu (tack å lov), to do listorna blir längre och längre och arbetsdagarna lika så. Försöker ta pauser men det är ju lite svårt när man har deadlines. Hänger också mycket på youtube nu, som är så jävla roligt men otroligt tidskrävande! Har börjat förstå min sambos jobb på en helt ny nivå nu när jag kör youtube ca 2 publiceringar i veckan! Idag är det tisdag fast det känns som måndag, har jobbat hemifrån och blir uppplockad av Ida om 15 min för en skogs promenad. Ska bli skönt med lite frisk luft!

Puss och vi ses snart igen bloggen, jag saknar dig så!

Gillar