Back home

Hej fina fina ni. Nu är vi tillbaka i Göteborg efter två magiska veckor i Spanien. Jag har börjat jobba igen, har denna och nästa vecka kvar på gamla jobbet innan min uppsägningstid går ut. Det känns ju lite segt att komma hem till ett 16 gradigt Sverige men det är ju vad det är.

Igårkväll hade jag över två väninnor på lite plock och bubbel, vi satt och pratade kvällen lång och hade det så trevligt. Ska fixa ett litet inlägg imorgon med lite bilder från de senaste dagarna, mitt huvud har verkligen gått semester-all-in nu men nu kör vi igång detta kalaset igen. Ska spendera hela kvällen med datorn i högsta hugg. Jobba jobba jobba! Känner att detta inlägget blir någorlunda luddigt så här kommer resterande veckans planer:

Onsdag: Luncha med min bästa bästa vän, därefter tvätta och jobba hemifrån.

Torsdag: Dagen blir jobbelijobb som vanligt. Ska också träna på dagen. Ska på event på kvällen med Nouw vilket som ska bli så mysigt, jobbar på Cafet dagen efter så blir inte så sent, har Meja också då C är i Stockholm.

Fredag: Ett kort arbetsdag först, därefter tänkte jag gå en långis med Meja. Kanske Slottskogen, därefter ska jag och C på parmiddag.

Lördag: Först en sväng på dagsfest med mina tjejor. Därefter födelsedagsmiddag för min pappa som fyller år!

Söndag: Ska eventuellt upp till Stockholm på ett jobb men det är inte 100% bokat än, vi får se! Annars, hemma och söndagsmysa!

Gillar