"baby its cold outside"

Innehåller affiliate-länkar

Och heck yä it is. Fy satan vad kallt det var idag? Kändes som man förfrös från topp till tå. Tänkte inte riktigt på det imorse men efter jobbet idag när jag och Elsa var och fotade och käkade lunch DOG mina fötter, händer, näsa och resterande kroppsdelar. Tänker på er som bor upp i norr som får ha det såhär, fast dubbelt så kallt, dubbelt så länge. Fy! Men ja kan väl erkänna att det är lite mysigt, när man är inomhus, tända ljus, myskläder, något varmt och dricka... Men jag börjar räkna ner dagarna till lite värme nu, om 1 månad och 2 dagar åker jag, min kära familj och C till Florida drygt en vecka. (Därav jobbar jag som en liten gnu nu, så man kan shoppa loss i Miami 😏)

Idag då? Har jobbat som vanligt, träffat Elsa för lite catch up och lunch, kom hem runt 16 och har jobbat på datorn och lagat middag till mig och min sambo (😊 sambo 😊). Nu spelar han Fifa och jag jobbar vidare en stund till, sedan blir det myskväll, jag jobbar kväll resten av veckan förutom fredag då jag ska iväg på middag = nästa myskväll är inte förens söndag!!! Kanske ska man unna sig lite poppisar idag..... läs: popcorn dränkta i cheddar krydda, japp den man köper på bio och japp vi har storpack av den varianten här hemma hos Jörnvik Déman, perfekt kryddade är dem när dem är knallorangea. Och fingrarna blir orangea innan man ens hunnit smaka på dem.

Dagens middag: Sallad på babyspenat, rostad mandelpotatis bitar, rostade aubergine med cajun kryddor, tomatsalsa (recept kommer den blev så jäkla god), fetaost smulor, en halv avokado var och massa hemgjorda grönkålschips och även dem kryddade jag med cajun kryddor.

DAGENS OUTFIT:

Länkar plaggen under den sista bilden.

Gillar