Att ta hand om sina favoritmännsikor

Igår tog jag ledigt för att ta hand om mina favoritmänniskor en hel dag, dvs, min mor, mormor och syster. Jag bjöd dem på en heldag med frukost, yoga, spa och finlunch på stan. Det var mysigaste dagen på länge, älskar att umgås med dem. Vi var på Hagabadet och gjorde hot yin yoga och spade, verkligen mitt favoritställe i Göteborg nu. Jag har ju skaffat träningskort där och japp, det är fan svindyrt men jag känner redan efter 2 veckor att det är mitt bästa beslut någonsin. Har yogat/tränat varje dag sedan jag skaffade kortet. + att Calle också har kort när nu så vi kan träna tillsammans och spaa när tiden finns. Så skönt att bara kunna basta lite efter ett träningspass.

Vi åt lunch på Pigalle som är ett grymt hotell med magisk mat, rekommenderar verkligen att testa deras lunch om ni inte har gjort det än.

Jag har ju knappt några bilder från igår då vi bara fokuserade på att umgås. Men här är en bild på mig från lunchen, älskar min nya blus från Zara.

Och fina Pigalle. När jag har ett hus i framtiden vill jag ha ett sånt här hörne med en färgglad soffa och bord i mitten. Så snyggt.

Gillar