Åsså lite mer skönhetssnack....

Har inte skrivit såhär mycket om skönhet på år och dar, är ju egentligen inte fix å trix tjej (förutom när det kommer till håret!!) Men! Jag har vart sugen på att göra microblading då jag älskar att ha formade fina naturliga bryn, men som dem flesta, är så trött på att sminka dem varje dag. Har ganska mycket bryn själv men saknar det där sista lyftet! För oftast så sminkar jag endast fransar och bryn till vardags (och med mitt lashlift så slipper jag ju båda nu!)

Här är mina svar på era frågor ang microblading:

Rakade dem bort ditt egna ögonbryn? - Nej för guds skull! Dem trådar dem och plockar dem så dem blir perfekta bara!

Hur långt tid tog det? - Från att vi började mäta tills att vi var klara tog det ca 1 timme!

Hur ont gjorde det på en skala 1-10? - Det är ju så svårt att säga det där med smärta. Att tatuera sig (på kroppen) är värre och jag tycker ju inte att det är så värst jobbigt att tatuera sig. Det var lite obehagligt och kändes lite som att långsamt plocka brynen, skalpellen knastrar typ lite när den går in i huden och det var det jobbigaste! Men det finns bedövning så be om det om ni är känsliga!

Hur gör dem med formen av brynen, väljer man själv eller utgår dem ifrån vad som passar dig? - På mig fick dem fria händer då dem är så duktiga, så dem mäter liksom efter vad som passar ditt ansikte, sedan sa jag typ "lite mer så och lite mer så" så ändrar dem det tills du blir helt nöjd! Var noga med vad du vill ha <3

Kan man göra det om man har blonda bryn? - Svar ja, dem tar den färgen som passar dig bäst bara! Fina Therese Lindgren har gjort och hon har ju ljusa bryn!

Vad kostar det? - Det är ju inte helt gratis men om ni går till Salong Beauty Corner i Göteborg så har jag fixat en schysst deal till er <3 Ordinariepris ligger på 5900kr men om ni uppger mitt namn vid bokning/i kassan får ni första behandlingen för 2990:- Och om ni vill köra påfyllning (rekommenderas) så kostar det 4500:- .

Här kommer lite bilder:

Före:

Första bilder är mina bryn utan någonting och sedan är det när hon mäter för att få det perfekt! På sista bilden så har hon börjat med skalpellen och som ni ser så ser jag relativt obrydd ut! Dvs smärtan är absolut hanterbar! (ser ut som en förbrytare på bilderna jag vet hahah)

Efter:

Rodnaden är ifrån trådningen och inte själva bryntattueringen och helt ärligt så var det det absolut jobbigaste under själva behandlingen, att noppa och tråda brynen XD. Men ser ni hur fint det blev?!?!?! Färgen kommer att släppa nästan nästan 25-50% så dem kommer inte vara så mörka sedan.

Har ni mer frågor tycker jag att ni ska skriva till @salongbeautycorner på Instagram, dem är helt magiska! Boka och gör er redo och fina inför hösten <3

PS: Dem utbildar även i microblading och mycket mer så är ni sugna på det rekommenderar jag verkligen dem!


Gillar