Äntligen helg

Innehåller affiliate-länkar

Hej mina kompisar. Jag kom precis hem ifrån Stockholm, försenat tåg och är helt slut. Dels så är jag lite bakis ifrån igår och trött efter all information ifrån dagens möte som förövrigt var riktigt roligt. Är så peppad på framtiden!

Just nu så sitter jag och fördriver tiden lite med detta blogginlägg, har precis hjälp C med en sketch som han fixar iordning innan vi ska gå på dejtnight ikväll. Det blir italienskt... Är så sugen på det. Vi ska gå till en restaurang som heter Enoteca Signore, hängde där jämt för men inte vart där på typ två år så det ska bli kul att testa på nytt! Kommer ihåg att dem hade en magisk gnocchi sorrentina där, finns den kvar är det ett givet val.

Här är lite bilder från igår:

Middagen ägde rum på Nosh and Chow, har aldrig ätit där (bara supit om man ska vara helt ärlig heh) men det var riktigt gott och mysigt.

Gertrude hade styrt upp allt så fint, gillar verkligen henne, så ödmjuk och genuin. Bredvid henne har vi en riktig ängel, Johanna som jag jobbar mycket med. Hon är grym på alla sätt och vis, glad för att våra vägar har korsats här i livet!! (Och hur snygga är dem inte....?!)

Det bjöds på drinkar med bilder på oss i, som ni ser ovan fick mejas nos vara med också haha!

Jag och min högra hand - Blusen hittar ni HÄR och jeansen HÄR och ett par liknande skor HÄR

För er som inte vet det så är Daniela på bilden ovan min absolut bästa vän. Skulle göra absolut vad som helst för henne! För mig som inte är på events varje dag så var det väldigt skönt att ha med henne <3

Vi fick varsitt skal med våra initialer på som bordsplacering, väldigt tjusigt!

Tusen tack Metapic och Gertrude för en underbar middag!

Och nu tar jag helg! Så vi ses på måndag, 100 kramar <3

Gillar