Ännu en jobbvecka avklarad.

Hello you! Känns som att jag aldrig kikar in här längre... Tråkigt för vill uppdatera er varjedag men har jobbat så jäkla mycket senaste tiden men har det mycket lugnare veckan som kommer nu! Vad har hänt i veckan då?

Inte mycket alls, C har vart borta i Spanien dvs jag har vart ensam hemma så har passat på att jobba mycket. Tar många pass på mitt gamla jobb nu vilket som är jätteroligt, men mycket jobb. Vart hemma vid 02 två kvällar denna veckan och de tar verkligen på krafterna. Men men, lite jobb har ingen dött av!

Idag! Ska jag nu om bara en liten stund till mammas jobb och fixa frillan, börjar få lite utväxt och så. Därefter ska vi äta mysig lunch men resten av familjen och lite kusiner på stan, även C joinar, och därefter är det julbak hos min fina faster! En riktigt mysig dag, som avslutas med P-Fest ikväll. Riktigt taggad men är dock helt slut så får se hur Wild and crazy jag går på p festen, jobbar imorrn och vill bara lägga mig bredvid C ikväll. Aja! Kanske står man där med slipsen i pannan och smörar för chefen 01.30... Nä fy va hemskt haha!

Nu måste jag byta om ska vara hos mamma om 20 minuter och jag sitter osminkad i morgonrock. Klassiker.

Puss och hej, leverpastej!

SNART SEMESTER.

Gillar