Älskade fredag

Innehåller affiliate-länkar

Äntligen fredag. Har längtat efter detta hela veckan. Har ju som sagt jobbat hela veckan, på ett nytt jobb, massa saker och tänka på och lära sig osv så är faktiskt jättetrött. Har sedan jag slutade jobbet storstädat lägenheten, svarat på en jäkla massa mail, skickat fakturor och jobbar nu med bloggen. Allt det tar verkligen mycket mer tid än vad man tror. Men jag klagar inte, det är skitkul. Hänt sedan sist då? Har färgat håret, vad. tycks? Har jobbat, vart på 2 års jubileum hos Lyckåsen och brutit en nagel. Har verkligen aldrig riktigt brutit en nagel men nu vet jag hur sjukt ont det gör? Stört. Ska till Sanna på måndag och åtgärda problemet.

Ikväll ska vi bara vara hemma här och äta gott, kolla film och äta popcorn. Calle ska snart till frisören så tänka fortsätta att jobba med bloggen en stund till! Tänkte göra ett frågeinlägg bla. Skoj va?

Och förresten, det är supermånga av er som frågar mig vart jag jobbar, vad jag jobbar med osv. Men jag tror inte att jag vill gå ut med det, kan säga att det är i centrala Göteborg och att det är på ett ganska nytt ställe. Jag trivs som fisken i vattnet och mina kollegor är underbara!!

Vi hörs imorgon! Trevlig helg bästa ni

Gillar