A DAY OFF!

Innehåller affiliate-länkar

Outfit från en tjejhelg i stockholm i oktober, sjukt många har frågat vart byxorna är ifrån och det var samma som jag hade när Lisa Anckarman stylade mig och C på hennes youtube. Dem hittar ni HÄR (världens bästa byxa typ)

Hej hjärtisar! Har vart halvsjuk hela veckan, idag tänkte jag gå upp och få 1000 miljarder saker gjort men nej, idag tar jag fan ledigt så fixar jag 1000 miljarder saker imorgon. Har även planerat att jobba mycket i helgen så det känns okej att strunta lite i allt idag. Dagen till ära tog jag sovmorgon, låg kvar i sängen ända tills kl 10!! Nu ska jag snart åka och luncha med min mor och sedan besöka min fysioterapeut som jag hade när jag skadade knät för 4 år sedan. Har i samband med massa yoga börjat känna av min gamla knäskada så tänker att det kan vara läge med en liten check up av det! (fyi så drog jag korsbandet och lite annat smått och gott under en alpresa i gymnasiet som sätter sina spår så att säga)Som den wellness dag som det är ska jag försöka hinna till ett yin yoga pass efter det. We will se!

På tal om något helt annat så funderar jag på att flörta mig till att spela in en video med Calle nu i veckan till YouTuben. Vad hade ni velat se då?


Gillar