A day in paradise

Innehåller affiliate-länkar

Hej fina ni, hoppas att allt är bra med er och att ni har en bra start på veckan. Min måndag har vart riktigt lugn. Vi startade dagen med en sovmorgon, gick inte upp förens efter 09 och då satte jag mig och jobbade en timme innan jag åt min dagliga frukostskål i solen. Gör samma varje morgon, grekiskyoughurt med kiwi, jordgubb, persika. och blåbär + torkade tranbär. Eller hummusmacka med tomat och salt.... Så gott och fräscht i värmen. Det blir bara varmare och varmare för varje dag, det ska tydligen komma in någon afrikansk värme över Europa och i helgen ska det vara över 35 grader varmt.

Anledning till att jag inte vart så superaktiv här om dagarna är för att alla dagar är ganska lika, vi går upp och kanske tränar lite, äter en god och lång frukost tillsammans, jobbar lite och slappar vid poolen. På kvällen så äter vi nästan alltid ute, det blir ett års datenights här men det är vi väl ändå värda. Vi har ju semester ellerhur...

Här är lite bilder från en dag då vi låg på en beachclub, magiskt ställe:

Ser ni utsikten!!!

Puss puss

Iordning inför middag I mitt favorit sett: Kjol HÄR (klick) // Topp HÄR (klick) //

<3

Som ni vet så är jag ju vego men äter fisk ibland så det blir väl nån slags pescetarian-kategori men försöker äta fisk också så sällan som möjligt, men denna tonfisk var inte tråkigt.

Och nachos <3

Nu sitter vi båda och jobbar lite innan vi ska till något köpcentrum och kika lite butiker. Vi har en vecka kvar här och vi är inte så stressade över att ligga i solen hela dagarna. Men först en dusch. Puss och kram, ses imorn.

Gillar