5 tips för att ta dig igenom hösten

1. Boka en resa

Boka någon mysig weekend (det behöver inte vara långt utan kan vara en spa helg på närmaste spa, en trip till Stockholm eller Köpenhamn) och det behöver inte heller kosta skjortan. Många span har erbjudanden då och då så håll utkik på deras hemsidor, samma gäller en weekend. Det finns sååå mycket bra (och billiga) AirBnb boenden runt om i Europa (speciellt i Köpenhamn). Det behöver ju som sagt inte kosta så mycket tid eller pengar. Eller så spar man lite extra och bokar något kul i december/januari så man har något att se fram emot. Kan vara antingen värme (solsemester) eller mer vinter (skidsemester), men jag tror att det är så viktigt att ha något att längta efter nu när mörkret faller!

2. Skaffa en ny hobby

Och det kan ju låta lite lustigt men vad jag menar med det är att man ofta behöver någon ny sysselsättning som man tycker är rolig sen när allt annat i livet ser ganska lika dant ut varje dag! Tex. Börja Yoga, Måla, Baka, Testa på Zumba, Matlagning, Lär dig ett nytt språk, Gå på någon danskurs eller vad som helst. Jag själv har totalfastnat för Yoga och går nu minst tre dagar i veckan och det är SÅ KUL!!

3. Gör en förändring

Det kan ju vara något så lätt som att skaffa sig en ny favoritjacka, till att klippa dig eller möblera om hemma. Men jag tycker det är härligt med lite förändring nu när hösten kommer, här hemma tänkte jag byta ut lite kuddar, köpa lite nya ljus hem och framförallt nya doftljus.

4. Ha så mysigt du bara kan

Vi får ju inte glömma att hösten är väldigt mysig också,tända ljus, dricka te och äta god varm mat inomhus och bara mys! Göra ansiktsmasker och gå runt i myskläder. Eller strosa runt utomhus när vädret tillåter, med en kaffe i handen och någon du tycker om!

5. Ät D vitamin

Ju mindre solljus vi får desto mer behöver kroppen D vitamin, det är så vanligt att man blir trött och nästan nedstämd när vi inte får tillräckligt med solljus. Vilket som inte är så konstigt när man vissa delar av hösten får typ 4 timmar av ljus på en hel dag.

Gillar