3 saker man kan göra på alla hjärtans dag

Om ni ,som oss, är ute i riktigt dålig tid med alla hjärtans dag planer så har jag här 3 tips på vad man kan göra för att göra kvällen lite mer speciell än att bara ha myskväll hemma, även om det också är väldigt mysigt. Men oavsett vad ni hittar på så se till att anstränga er, det är ju faktiskt inte varje dag man visar uppskattning för varandra och när det väl finns en dag ämnad för det så tycker jag vi bör ta vara på det!

1. Gå på ett träningspass/aktivitet ihop! Det kan låta tråkigt man jag såg att ett ställe i Göteborg har "flying yoga med din partner" på alla hjärtans dag. Kanske låter super luddigt men jag tror att vi hade skrattat ihjäl oss tillsammans om vi gick på det ihop. Ett minne som man kanske tar med sig lite längre än bara en middag!

2. Ta kvällen till att planera framtiden ihop! Behöver nödvändigt inte vara något super stort som bröllop utan kanske en resa framöver. Pratar ni om att skaffa hund? Gräv ner er i det för kvällen. Gör en mysig grej av att planera tillsammans!

3. Gör en riktigt lyxig middag hemma... Bubbel och 3 rätters - antingen hjälps ni åt eller så får den ena chilla med ett gott glas vin i soffan och njuta av en ledig kväll. Klä på er något snyggt och ha en trevlig kväll, som på restaurang fast hemma. Se till att ha något roligt spel hemma, så mysigt att sitta och spela spel och dricka vin med sin partner tills sent ellerhur? PS. disken kan man ta dagen efter!

Gillar