3 dagar i bilder

Innehåller affiliate-länkar

Vi startade fredagen med födelsedagsbrunch på Nyko

Jag testade deras vegansk pojke-bowl men den var riktigt blek tyvärr, smakade verkligen ingenting. Verkligen inget jag kan rekommendera tyvärr.

Efter det så sprang jag och Daniela runt på stan för att leta present till födelsedagsbarnet. Vi svängde in på Urban Outfitters och jag fann denna klänningen som jag sedan hade på mig på kvällen!

Fredagslooken, många som frågat om "settet" men det är som sagt en klänning med ett litet band i midjan och hittade hemma hos Daniela på morgonen. Ska försöka hitta något tjusigt smalt bälte till den! Det finns liknande HÄR , min väska finns HÄR!

Och efter en heldag på stan var det bara hem och svira om inför kvällen, vi startade med ett glas bubbel i Alice nya lägenhet (som är riktigt j*vla fin, mitt på nybrogatan💁). Därefter blev det att gå ner till deras festlokal som föreningen har i källaren. Så smart. Tog inte så mycket bilder där faktiskt, hade så roligt så glömde bort telefånkan.

👯

Och där slutade jag ta bilder för den dagen, nu kör vi lördag!

Bakis tog vi oss tillbaka till Nyko, Daniela bor verkligen granne med Nyko därav så blir det att vi går dit varje gång jag är i Stockholm. Plus att dem har den go000daste bloody maryn där och den gör verkligen susen på bakfyllan.

Jag käkade deras broccoli-feta omelett som är riktigt god.

Därefter så gick vi hem, jag packade ihop mig och tog en Uber mot centralen. Borta bra men hemma bäst.

Söndagen bestod av mycket jobb, han med en kaffe med min bästis som vart på Bali i år och dar, catcha upp och gosa i solen. Välbehövligt och mysigt. Vi tog en sväng på stan också men det var sådär populärt:

Och resten av min söndag har ni redan sett!

​Nu i skrivande stund sitter jag hemma i morgonrocken och jobbar innan jobb. Härliga måndag ellerhur? Uppdaterar er om veckans planer osv ikväll! Kramiskramis

Gillar