24h i Stockholm

Innehåller affiliate-länkar

Startade mitt dygn hos Hanna Liska PR agancy för lunch med min bästis som har börjat jobba där, dem hade vart och köpt falafel sallad på K25 (tror jag det heter) och det var den godaste j'kla falafelsalladen jag ätit. Mums mums mums.

Fick med mig en påse med lite gott och blandat i!
Efter lunchen där så gick vi och mötte upp en jäääätttegammal nära vän till mig på en kaffe, därefter checkade vi in på hotellet som vi skulle bo på. Vi kunde egentligen ha bott hos Daniela som bor mitt i centrala Stockholm men en mysig hotellnatt är ju alltid nice! Bästis-sleepover liksom ;)

Och vi han bara checka om, byta om för att sedan ta oss till " A house" där det var event för en kampanj jag ska göra nu i vår! Är så taggad och ni kommer få veta mer nästa vecka!! Men lite kort så är jag ambassadör för samsung i vår!!! Så kul! Vi fick lite coola drinkar och massa info om kampanjen samt produkten som är i fokus! Det var riktigt roligt, förutom att min förkylning var FRUKTANSVÄRD och satte sig i ögonen, kunde inte se ordentligt på hela kvällen.

Coola drinkar va? Så vill jag ha de när ja ska ha nån fest någon gång, fast kanske inte att det står samsung då men ni fattar ju.

Efter själva kampanjeventet åkte vi vidare till Riksarkivet på den officiella lanseringsfesten, där bjöds det på mer drinkar och vegetariska softbuns (som inte direkt var äckliga). +att dem hade ett godisrum och en stor box där man kunde ta bilder:

Asså jag är så taggad på att berätta allt om kampanjen och själva produkten, trodde aldrig jag skulle vara såhär taggad på att byta telefon.... WOW

Efter en stund så begav vi oss hem till hotellet igen, vi ville inte vara bakis på hotellfrullen XD Väl hemma låg vi och kollade youtube (videos på hundvalpar XD) en stund innan vi sussade så gott. Älskar hotellsängar.

Och imorse så blev det en riktigt mumsig frulle, min telefon har inte velat vara med i matchen på hela dagen därav har jag endast bilder från kamera som jag fick med mig av någon konstig anledning. Daniela åkte till jobbet och jag gjorde iordning mig för lunchmöte med bästa Johanna på Metapic. Om ni också bloggar borde ni verkligen utforska Metapic! Vi käkade bowls på Mahalo, rekommenderar starkt.

Nu är jag snart hemma igen i Göteborg, ska gå och hämta min hund direkt. Saknar henne så mycket. Och ikväll ska Jag äta pizza hos oss med en kompis. Myskväll! Det är verkligen mitt tips om man saknar sin kille/tjej som är iväg, hitta på saker! Då går ju tiden mycket snabbare!

Ha en fortsatt fin torsdag hörni! <3

Gillar